WARME VOORGERECHTEN

1. Garnalen spies 7,90
Garnalen aan een spies met courgettes en taramamousse
4. Dolmadakia 6,30
Wijnbladeren gevuld met gehakt en rijst
7. Mediterane Oktopus 12,30
Verse octopus van de grill met olijfolie dressing
14. Inktvis 8,90
Inktvis van de grill gevuld met fetakaas en paprika,
bereid met olijfolie citroendressing
15. Gamba’s uit de oven 8,90
Grote garnalen uit de oven met tomatensaus en kaas
16. Mosselen gebakken met tartaarsaus 8,10
17. Keftedes 7,20
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
18. Gemarineerde gamba’s 8,80
Grote garnalen in gekruide olijfoliesaus
21. Feta Saganaki 7,90
Krokant gebakken fetakaas
22. Gebakken babycalamari 8,50
Verse krokant gebakken inktvis met tartaar saus
23. Feta uit de oven 7,20
204. Bruchetta met tomaat en basilicum 6,50
205. “Loukaniko” 8,90
Gegrilde griekse worst met lichte mosterdsaus
206. “Skordopsomo” 4,50
Knoflookbrood uit de oven
207. “Tyropita” 6,40
Griekse gebakken bladerdeeg met feta kaas,
honing en stukjes zoete rode pepertjes
209. Gegrilde peperoni met pesto 5,70
Met tzatziki, pesto en pita broodjes

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood